Reconnective Healing®

Reconnective Healing is een krachtige, relatief nieuwe manier van healing, die lichaam en geest weer in balans kan brengen. Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria (https://www.reconnectivehealing.pro/wetenschap.html).

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. 
Omdat Reconnective Healing niet focust op symptomen, is het geen therapie of behandeling.

Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had – Eric Pearl

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.


Over de sessies

Hoe ziet een Reconnective Healing sessie er uit?

Tijdens de sessie lig je gekleed en op je rug op de massagetafel. Om zoveel mogelijk rust en ontspanning te bereiken is het aan te bevelen om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Mocht je daar behoefte aan hebben dan liggen er dekens klaar. Je wordt tijdens de sessie niet aangeraakt, je ogen zijn gesloten en je observeert met al je zintuigen wat je ervaart. Je kunt het vergelijken met een staat van meditatie.

Je hoeft je nergens op te concentreren; gewoon je gedachten loslaten en je met je ogen dicht over geven aan de diepe ontspanning en je open stellen voor datgene wat zich aandient. Wat er gebeurt is goed voor dat moment.

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Als je geluk hebt zal jouw heling komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw heling in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had -.

Tijdens en na de sessie ervaren de meeste mensen ontspanning en rust. Dat komt omdat Reconnective Healing doorwerkt in je onderbewustzijn. Je wordt terug in balans gebracht. Dat is het belangrijkste resultaat van de healing – terug in balans – in een vorm die voor jou, op dat moment, passend is. 

Kleding
Draag comfortabele kleding, aangepast aan het seizoen. Houdt in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug, op een massagetafel ligt tijdens de sessies.

Geuren, parfum
Vermijdt parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten, voorafgaand aan de sessies. De sessies dien zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang je comfortabel ligt tijdens de sessies.

Reconnective Healing sessies duren meestal ongeveer 60 minuten, inclusief voor- en nagesprek.
E
én tot drie sessies wordt aanbevolen. 

 

Tarief

45 – 60 minuten € 65