Ervaringen van klanten

Lees hieronder de ervaringen van een aantal klanten …
Wil je zelf je ervaring delen? Dat kan via deze link.

Na de massage merkte ik ineens dat ik de nootjes die A. had gebrand, rook. Dat was echt voor het eerst. Daarvoor rook ik m’n parfum niet als ik m’n neus in het flesje stak. En nu begin in weer langzaam meer verschillende dingen te ruiken! Ik steek m’n neus echt overal in. Haha. Ik geloof dat er een connectie is ? de massages van jou zij denk ik goed voor veel meer dingen ??

Marjet

Ik heb een ontzettend fijne massage mogen ervaren bij Gherina. Met zorg, aandacht en respect wordt de massage uitgevoerd, ze weet heel goed wat ze doet, is erg kundig. Na de massage krijg je rustig de tijd om bij te komen en daarna onder het genot van een kopje thee even je ervaring delen. Echt een aanrader!! 

Liesbeth Baas

We hebben een geweldig leuke en leerzame workshop gevolgd onder de bezielende leiding van Gherina en Karin. Ook de catering was zeer goed verzorgd. Een aanrader.

Will en Geert

Ik vond de massage heerlijk en heb er erg goed op geslapen en ben ook uitgerust opgestaan.

Rita

Heerlijk ontspannende massage. Gherina schept de mogelijkheid om te kunnen genieten. Ik was vrolijk en geïnspireerd bij vertrek. Bedankt!

Lissette Wansink

Heerlijke massage en na 2 jaar is mijn nek nog steeds vrij van pijn, als ik op mijn buik lig!

Monique

Wat een fantastische ervaring om hier gemasseerd te worden. Een weldaad voor lichaam en geest! Puur verwennerij! Dit was zeer zeker een ritje vanaf Hengelo waard en voor herhaling vatbaar! Een geweldig pre-verjaardagscadeau??

Deen

Ik vond het, om het in één woord te zeggen: heerlijk! Ik raad iedereen aan om bij jou te komen. Bedankt voor de goede massage!

Ingrid

Heerlijke ontspannings-massage ondergaan in een prettige, rustige ruimte door een lieve masseuse. Voelde vertrouwd en dat vind ik heel belangrijk. Dank daarvoor Gherina.

Carin Schreurs

Wat een heerlijke massage. Ik heb al heel wat massages gehad, maar deze komt met stip binnen in mijn top 3.

Johan Gunst

Dankzij jouw massages kom ik die donkere winterperiode met glans door. Dank je wel.

Robbert

Dit was mijn eerste ervaring met massage. Samen met mijn dochter ontzettend van de duomassage genoten. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar.

Mevrouw de Jong (78)

Tijdens mijn vakantie elke dag een massage geboekt. Na de massage voelde ik me heel ontspannen en ervoer een soort van geestelijk vrij-zijn.

Annelies

Vanavond een echt heerlijke relax massage gehad van Gherina van de Vuurst.
Mooi plekje, warme olie, fluitende vogeltjes

Marina

Wat een fantastische ervaring! Zo goed krijg je het nergens. Je bent echt fantastisch.

Jan en Ellen

Complimenten! Het is lang geleden dat ik zo’n diepe ontspanning heb bereikt. Dank je wel Gherina.

Jaap

Vanmiddag genoten van een superfijne massage. Echt top! Zie alweer uit naar de volgende keer.

Sieta de Vries-Heslinga

Ik heb een hele fijne herinnering aan de massage die je mij gaf. Nooit eerder zo ervaren. Het voelde heel omhullend en compleet.

Froukje

Ik heb ervaring met veel massagevormen en daarmee ook de ruimtes waarin deze massages worden gegeven en kan niet anders zeggen dan dat dit het allemaal overtrof. Heerlijk warme en comfortabele ruimte, verwarmd bed en warme massage-olie. Wat een verrijking en wat ontspannend! Mooi en rustig ingericht en erg veel aandacht voor de cliënt. Ik ben eerst alleen geweest en daarna nog een keer met mijn vrouw die met dezelfde ervaring(-en) als ik naar buiten liep. Hartelijk bedankt Gherina.

Peter Benedick

Dank je wel voor een heerlijke massage vanmiddag. Ik heb wel vaker massages gehad, maar ben zelden zo ontspannen naar buiten gelopen als bij jou. Warme sfeer, warme handen en diepe ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jacqueline

... je bent in goede handen ...