Duo massage

 

Samen genieten!

Combineer ontspanning en gezelligheid en deel een massage samen met iemand die dicht bij je staat: je partner, vriend, vriendin, vader, moeder. Gegarandeerd een leuke ervaring.

Je komt samen naar de massagepraktijk en terwijl de één gemasseerd wordt, kan de ander uitrusten op de bank of in een fijne stoel. Er is koffie of thee en natuurlijk wat lekkers. Als je wilt lezen, liggen er tijdschriften, maar je kunt ook een beetje doezelen, een door jezelf meegebracht boek lezen, of een wandeling langs de Vecht maken. Wat je maar wilt.

Het is ook mogelijk om allebei tegelijk gemasseerd te worden. Mijn collega Esther, uit Dalfsen, komt dan één van jullie masseren.

Voordat ik jullie ga masseren hebben we eerst een kort gesprek waarin jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en of er klachten zijn. Hierdoor kan de massage worden toegespitst op de behoeften die op dit moment spelen.

Tijdens de massage lig je op een comfortabele, warme tafel, onder warme doeken. De olie waarmee ik masseer is biologische kokosolie, verrijkt met 100% natuurlijke etherische olie en… hij is heerlijk warm.

Tarieven

De prijs is afhankelijk van de gekozen massagevorm en duur van de massage.

... jullie zijn in goede handen ...