Indiase Hoofdmassage

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval.

Bij de Indiase hoofdmassage wordt er lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht, afgewisseld met ontspannende strijkingen. Dit zorgt er voor dat blokkades verminderen en er verlichting van de klachten ontstaat. Maar de effecten ervan zijn niet alleen lichamelijk, het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.

Positieve effecten

  • vermindering van stress en vermoeidheid
  • verlichting van stijve nek/schouders en spanningshoofdpijn
  • gezonde huid en gezond haar
  • verbetering van de concentratie
  • bevordering van een goede slaap
  • versterking van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

De Indiase hoofdmassage duurt ongeveer een half uur.

Voordat ik je ga masseren hebben we eerst een kort gesprek waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn en of je klachten hebt. Tijdens de massage zit je op een massagestoel of lig je, indien gewenst, op een comfortabele, warme tafel, onder warme doeken.

Na afloop is er tijd om even na te genieten en nog wat te drinken.

 

Vanwege een probleem met het contactformulier is beter om voor vragen of het maken van een afspraak contact op te nemen via 06 489 404 39 (ook whatsapp) of te mailen naar vuurst@me.com

Tarieven

30 minuten € 40

... je bent in goede handen ...