Shiatsu Massage

Het uitgangspunt voor een shiatsu masseur is het in balans brengen van de verschillende energieën in het lichaam. Is het lichaam namelijk energetisch in balans, dan is dit de basis voor lichamelijk en geestelijk welzijn en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

Shiatsu Massage kan een sterke preventieve werking hebben en het is zeer ontspannend en weldadig om te ondergaan. In veel Oosterse landen wordt deze vorm van massage  met veel liefde en toewijding, zowel in klinieken als in thuissituaties, toegepast.

Shiatsu kenmerkt zich door het gebruik van de duimen, handpalmen, knieën en soms zelfs voeten. Dit alles om de juiste druk te kunnen uitoefenen op de energiebanen. Hiernaast wordt er ook gebruik gemaakt van strekkingen en rotaties van armen en benen om de energie goed te kunnen laten doorstromen.

Het doel van Shiatsu is om de gezondheid te behouden en te verbeteren. Om ziekte te voorkomen en om de natuurlijke regeneratieve krachten en immuniteitssysteem van het lichaam te verbeteren. Het doel van een Shiatsu Massage is ontspanning, waardoor de helende kracht van het lichaam beter zijn werk kan doen.

Shiatsu Massage kan hoofdpijn en rug-, nek- en schouderklachten verlichten. Stress en spanning wegnemen, de spijsvertering verbeteren en het zenuwstelsel harmoniseren en de vitaliteit verhogen.

De massage duurt tussen ongeveer 60 minuten.
Voordat ik je ga masseren hebben we eerst een kort gesprek waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn en of je klachten hebt. Hierdoor kan de massage worden toegespitst op de behoeften die op dit moment spelen, afgestemd op jouw lijf.
Tijdens de massage lig je op een comfortabele, warme tafel, onder warme doeken en er wordt meestal ook gebruikt gemaakt van warme olie.

 

Vanwege een probleem met het contactformulier is beter om voor vragen of het maken van een afspraak contact op te nemen via 06 489 404 39 (ook whatsapp) of te mailen naar vuurst@me.com

Tarieven

60 minuten € 70

Niet twijfelen, gewoon doen! Heerlijk!

... je bent in goede handen ...