Massage aan Huis…

een dochter over haar moeder van 90: “Ze wordt zo blij van de massages, ze is helemaal opgeknapt. Ik hoor haar minder klagen over die zwaarheid in haar lichaam. Ze wordt er zo ontspannen van en krijgt meer vertrouwen in haar lichaam. Precies wat ik voor ogen had. Het doet haar zo goed, echt fijn.”

 

 

 

 

 

Massage aan Huis heb ik speciaal in het leven geroepen voor ouderen en anderen die aan huis gebonden zijn.

Aanraken is een eerste levensbehoefte. In onze maatschappij is het niet (meer) zo normaal om op een liefdevolle, respectvolle manier aangeraakt te worden. Als we ouder worden, worden we steeds minder op deze manier aangeraakt, terwijl de behoefte eraan misschien wel groter wordt. Aangeraakt worden, vol en liefdevol is helend en is voor iedereen belangrijk.

Ik masseer handen, voeten, hoofd, gezicht en ook het lichaam. Het lichaam masseer ik zonodig dynamisch, zodat de kleding aan kan blijven, dit kan veel rust geven.

Voor een Massage aan Huis reken ik dezelfde tarieven als in de praktijk met een opslag voor de reiskosten.

Meer weten over de mogelijkheden?

10 + 10 =

... je bent in goede handen ...