Over Gherina

 

Passie

Ik ben lang op zoek geweest naar mijn ‘passie’. Heb in mijn professionele leven veel beroepen uitgeoefend, maar altijd ging ik weer verder op zoek. Totdat ik kennismaakte met massage in 1996 Ik volgde toen een cursus Rebalancingmassage bij Erica Heijnen.
En ja, dat was een eye-opener, maar vooral een ‘heart’-opener! Mijn passie had ik gevonden, er was geen stoppen meer aan, dit is wat ik wilde doen. Daarna heb ik bij Geert van Coillie de opleiding Integratieve Massage gedaan en sinds die tijd is massage een zeer belangrijk deel van mijn leven. Er volgden meer cursussen: stoelmassage, Indiase Hoofdmassage, Japanse Gezichtsmassage, Jadesteen Massage, Voetreflex en Kinder- en Babymassage. In 2012 heb ik de opleiding Shiatsu Masseur gevolgd bij Qing Bai en sindsdien behoort Shiatsu Massage tot mijn aanbod.

Wat heel grappig is (en ook heel fijn, en handig in de winter!) dat mijn handen heel warm worden zodra ik ook maar aan massage denk.

Ervaring

Nadat ik in 2001 als Integratieve Masseur was afgestudeerd ben ik mijn massagepraktijk gestart in Zwolle. In 2002 belandde ik, door het werk van mijn man, in Bergen op Zoom en ook daar volgde een bloeiende praktijk.

In 2006 kwamen wij in aanraking met de Herbergier – een nieuwe concept voor een woon- leefgemeenschap voor demente ouderen. Samen met mijn man, Adriaan, hebben wij deze woonformule ontwikkeld en opgezet in Arnhem, waar de allereerste Herbergier van Nederland ontstond. Dit heb ik 6,5 jaar met heel veel plezier en liefde gedaan. Ik heb toen wel gemasseerd, maar niet zoveel als ik wilde.

Na de mooie, intense jaren in de Herbergier Arnhem, zochten wij rust en ontspanning en vonden dit op Terschelling.

Samen met Karin van Dooren ben ik Massage-Terschelling begonnen, een druk bezochte praktijk, op een prachtige plek,  waar ik ontzettend veel mensen heb mogen masseren.

 

Zelfde passie …. nieuwe praktijk

Alleen … ik kreeg enorm veel last van heimwee, heel bijzonder voor mij, want ik heb er nooit eerder last van gehad. De Waddenzee bleek te breed en ik werd letterlijk ziek van heimwee.

Een moeilijke beslissing volgde om te vertrekken van Terschelling en te settelen in Dalfsen, een prachtig dorp aan de Vecht en vlakbij  waar onze kinderen wonen. Wat voelt dat goed!

In Dalfsen, in mijn mooie praktijkruimte, lijkt mij het leuk om jou te ontmoeten!

Een aantal belangrijke principes die ik hanteer zijn:
* acceptatie van wat er is, zonder iets te ‘moeten’
* respect voor je grenzen
* zonder oordeel aanwezig zijn en laten zijn

... je bent in goede handen ...